به گزارش خبرنگار مهر، امیررضا خادم ظهر شنبه در مراسم تویع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان بابیان اینکه در انتصاب مدیر بومی در هرمزگان مشکلاتی وجود داشت، بیان داشت: برای انتصاب نیروهای معرفی شده از استان شاهد خودزنی و تخریب این نیروها بودیم و برخی از استان با انتصاب این نیروها مخالفت می کردند و این رفتارها نوعی خودزنی بود.
وی اظهارداشت: حتی در انتصاب امیاری مدیرکل جدید ورزش و جوانان هم مشکلاتی وجود داشت و مخالفت ها شدت گرفت که امیدوارم این مشکلات دیگر وجود نداشته باشد و شاهد کار و خدمت به مردم و ورزشکاران استان باشیم.
خادم افزود:دانشور مدیری صمیمی، تلاشگر و پیگیر بود، دانشور دوران سه وزیر و سه استاندار را در دوران مدیریتش تجربه کرد و جزو مدیرانی بود که تغییر نکرد و نشان از عملکرد مورد قبول این مدیر است.
معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه اولویت وزارت ورزش و جوانان انتصاب مدیران بومی است، خاطرنشان کرد: همه ما ایرانی هستیم و نباید در انتصابها بومی و غیربومی بودن را ملاک قرار دهیم. همه ما برای اعتلای ورزش تلاش می کنیم. طبیعی است که ورزشکاران موفق اول در استان پرورش می یابند و سپس به تیم های ملی و مطرح کشور معرفی می شوند باید توانایی افراد و مدیران در پرورش و معرفی ورزشکاران ملاک باشد.
خادم با بیان اینکه امیاری از بهترین نیروهای وزارت ورزش و جوانان است و انتخابش در جهت توسعه ورزش هرمزگان است، عنوان کرد: حکم آقای امیاری برای خراسان جنوبی زده شد اما به دلیل تغییر استاندار این انتصاب لغو شد و مجددا در سیستان و بلوچستان ماندگار شد تا اینکه حکم وی برای استان هرمزگان زده شد. اما متاسفانه در فضای مجازی عدم حضور امیاری را مخالفت نمایندگان و برخی از سیاسیون عنوان کردند که این موضوع صحت ندارد.
خادم با بیان اینکه هرمزگان قابلیتهای زیادی بهویژه در بخش ساحلی و دریایی دارد، تصریح کرد: باوجود بنگاههای اقتصادی در هرمزگان، عدم حامی تیمداری ورزشی در هرمزگان بههیچوجه زیبنده نیست.
وی با اشاره به اینکه امیاری نیاز به همراهی دارد، اضافه کرد: استاندار نگاه مثبتی به این انتصاب و ورزش دارد و به دلیل حضور در جلسه با معاون اول رئیسجمهور در این آئین شرکت نکرد و امیدوارم از سوی استاندار، مجمع نمایندگان و جامعه ورزش شاهد حمایت حداکثری از امیاری باشیم.


نظر شما